Δείτε το μανιτάρι που χαρίζει οργασμούς!

Σας έχουμε καλά και κακά νέα. Ας αρχίσουμε από τα καλά. 

Ένα πορτοκαλί μανιτάρι που φύεται σε ηφαιστειογενή πετρώματα και ανακαλύφθηκε το 2001, μπορεί να προκαλέσει οργασμό στις γυναίκες μόνο από την οσμή του. Σύμφωνα με τους δύο επιστήμονες που ανακάλυψαν το ανώνυμο μανιτάρι του γένους Dictyophora  John C. Holliday και Noah Soule, το μανιτάρι αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό αφροδισιακό, κυρίως χάρη στην έντονη μυρωδιά του. 

Οι δύο επιστήμονες μάλιστα παρείχαν και αποδείξεις για την ασυνήθιστη δράση του  Dictyophora, ζητώντας από εθελοντές να μυρίσουν τον εν λόγω μύκητα ώστε να καταγράψουν τις αντιδράσεις τους. 

Τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν στο Διεθνές Περιοδικό για Θεραπευτικά Μανιτάρια δείχνουν πως το 50% των γυναικών που μύρισε το μανιτάρι, βίωσε αυθόρμητο οργασμό, ενώ σχεδόν όλες οι συμμετέχουσες παραδέχτηκαν πως τους προκάλεσε ερεθισμό. 

Τα κακά νέα είναι πως όλοι οι άνδρες που μύρισαν το μανιτάρι χαρακτήρισαν την οσμή του απωθητική έως αηδιαστική. 

Οπότε αν έχετε προβλήματα στο κρεβάτι σας φίλοι άνδρες, κάντε δώρο στη γυναίκα σας ένα από τα πορτοκαλί μανιτάρια και χρησιμοποιήστε ένα μανταλάκι για τη μύτη σας!

Αφροδισιακό μανιτάρι

 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα!

Αφήστε τα σχόλια σας

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του tzitziki.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.