Την χώρισε τρεις ημέρες πριν το γάμο τους κι εκείνη πήρε την καλύτερη εκδίκηση

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η νεαρή Κέιτι Κόλινς μετρούσε αντίστροφα τον χρόνο για την ημέρα του γάμου, την καλύτερη, όπως πίστευε, ημέρα της ζωής της.

Ωστόσο, μια δυσάρεστη εξέλιξη της απέδειξε πως η ευτυχία της δεν εξαρτάται από κανέναν άνδρα. Μόλις τρεις εβδομάδες πριν ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας, ο αρραβωνιαστικός της Κέιτι της ζήτησε να χωρίσουν. Όλα τα όνειρα που έκανε κατέρρευσαν, ενώ έπρεπε να δώσει εξηγήσεις σε φίλους και συγγενείς που περίμεναν την τελετή του γάμου με ανυπομονησία.

Σύμφωνα όμως με τον Independent, η ίδια κατάφερε να ξεπεράσει την δυσάρεστη αυτή εμπειρία ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και δημιούργησε το μπλογκ «Not Wed or Dead», όπου εξιστορεί τις εμπειρίες της. Η Κέιτι Κόλινς έχει έκτοτε γράψει τρία βιβλία και ετοιμάζει το τέταρτο, ενώ περιμένει και το πρώτο της παιδί. Σε μια εξέλιξη που ούτε η ίδια περίμενε, σύντομα θα παντρευτεί τον νέο της αγαπημένη, έχοντας πρώτα ζήσει αξέχαστες εμπειρίες...

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα!

Αφήστε τα σχόλια σας

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του tzitziki.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.